Ingeburgerd Zwolle

Burgers voor Aleppo

Doneer nu
Meer informatie

Net als iedereen zien wij dagelijks de vreselijke beelden uit Aleppo voorbij komen. Juist de kinderen uit Aleppo worden hard getroffen. Dit brengt de aandacht van de wereld terug bij waar deze moet zijn, terug naar de gewone kinderen en gezinnen die elke dag lijden onder dit verschrikkelijke, bloedige conflict. Wat mogen we dankbaar zijn dat we in Nederland veilig en in vrede kunnen leven.

Laten we hierbij stilstaan, juist in deze dagen, en iets doen voor een ander!

Save the Children Nederland zet zich in voor de kinderen uit Aleppo. Ingeburgerd doet mee! Jij ook? Eet en drink voor de kinderen uit Aleppo!

Ingeburgerd doneert de GEHELE OMZET van zaterdag 24 december aan Save the Children! Kom tussen 11:00 en 18:00 en eet en drink tot je niet meer kunt!
Het team van Ingeburgerd draagt ook een warm hart toe aan deze actie en doneert alle fooi van deze dag! Dus fooi geven verplicht :)!

Ook onze leverenciers, Biologische slagerij Haverkort, Echte Bakker Borger, Wijnkooperij Klosters - Wine up your life, HANOS Zwolle en Heineken werken belangeloos mee, in de vorm van het leveren van gratis producten. Fantastisch!

We gaan voor een top-donatie voor de kinderen uit Aleppo!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

6.151,75
29/12/2016
15:38

Ingeburgerd

Bekijk alle

Save the Children vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer. Wij zijn Save the Children. Wij redden kinderen. Help je mee?