Max Kraan

3G2 voor Zuid Soedan.

( Lid van team: 3G2 voor Zuid Soedan. )

Na een Aardrijkskunde project over Zuid-Soedan heb ik, Max, samen met Thomas en Anneke uit 3G2 van ’t Maerlant in Den Haag, besloten om een actie te organiseren.

Door de vele crises in Zuid-Soedan, gewapende conflicten, uitbraken van ziekten en economische tegenspoed, zijn de afgelopen jaren meer dan 2,2 miljoen mensen gevlucht naar buurlanden.

In Zuid-Soedan zelf zijn nog eens ongeveer 2,3 miljoen mensen ontheemd, voornamelijk kinderen. Ongeveer zeven miljoen mensen - meer dan de helft van de bevolking van het land heeft humanitaire hulp nodig en dreigt er een grote hongersnood uit te breken. MAAR JIJ KAN HELPEN!

Doe jij met ons mee zodat Save the Children deze mensen kan helpen? Doneer nu via de link! Iedere bijdrage is van harte welkom! Alvast veel dank!

15
18/02/2022
20:01

Anoniem

Bekijk alle

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geeft Save the Children kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.