Paul de Ruiter

Scholen tekenen samen met SoWoWi voor Save the Children

Dromen kleuren het leven van kinderen!

Alle kinderen hebben dromen. Of je wiegje  nu in Nederland, Liberia, Haïti, Mexico, Turkije, India of ergens anders heeft gestaan. Elk kind droomt ervan om letterlijk en figuurlijk een eigen plek te krijgen op deze wereld. Een wereld die van ons allemaal is. Een plekje waar ze zichzelf kunnen zijn, los van hoe het nu met ze gaat en waar ze nu zijn. 

Ik wil in samenwerking met basisscholen en hun leerlingen Save the Children financieel ondersteunen, om kinderen te kunnen helpen, die dat hard nodig hebben. Via deze actie gaat 75% van de netto opbrengst gaat naar Save the Children. Bent u degene die voor de school het besluit mag nemen om mee te doen?  Of wilt u als ouder de school van uw kind informeren over deze actie? Lees dan even verder en neem daarna contact met mij op!

Voor de actie reik ik de school een leuke doelmatige activiteit (via Powerpoint) aan, die met een kwartier voorbereiding kan worden ingezet in groep 3 t/m 8 : Onderdeel van de activiteit voor de kinderen is het maken van 2 mooie tekeningen.

Tevens bied ik de school een uniek pakketje wisselijstlijsten aan voor gemaakte tekeningen en de jaarlijkse schoolfoto. Deze wissellijsten dragen de naam : SoWoWi (komt van: "Zo wauw ie, wat en mooie tekening"). Het pakket bevat 1 wisselijst voor kindertekeningen (formaat A4) en 1 wissellijst voor de jaarlijkse schoolfoto compleet met bevestigingsplakkers. Heel mooi voor op bijv. de slaapkamerdeur (en zonder sporen op de deur weer te verwijderen). Kinderen kunnen zo zelf, vlot en veilig, hun tekening uitwisselen voor 'n nieuwe tekening. Superhandig en leuk om je tekeningen in te 'showen'.

Ik heb de wissellijst SoWoWi zelf ontworpen en op eigen kosten laten produceren. Verkoop via school zorgt voor een mooie bijdrage van de school aan Save the Children (5 euro per pakket). 

Het SoWoWi pakket met de 2 wissellijsten is niet te koop in een winkel of op internet. Ik wil de logistieke kosten zo beperkt mogelijk houden om de opbrengst voor Save the Children zo groot mogelijk te maken. Daarom benader ik de basisscholen direct en werk met hen samen, want hun leerlingen zijn de doelgroep. Korte lijnen dus.

Als eerste benader ik scholen in Zuidholland, gewoon vanwege de reisafstanden.

Ik heb dit jaar 1000 SoWoWi pakketjes beschikbaar voor scholen om te verspreiden voor Save the Children, waarbij ik de opbrengst weer gebruik om de actie volgend jaar te kunnen herhalen. Volgend jaar worden het dan 1400 pakketjes, enzovoort.

Dus, bent u degene die voor de school het besluit mag nemen om mee te doen?  Of bent u een ouder die de school van uw kind wilt informeren over deze mooie actie? Neem dan contact met mij op voor een verdere, vrijblijvende uitleg van deze actie! Uw basisschool kan aan iets unieks meedoen waarbij 75% van de opbrengst naar Save the Children gaat. 

Tot ziens!

Paul


e-mail: pderuiter2000@outlook.com

Deel deze actie!


 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Save the Children believes every child deserves a future. Around the world, we give children a healthy start in life, the opportunity to learn and protection from harm. We do whatever it takes for children – every day and in times of crisis – transforming their lives and the future we share.