Selco Bos

Volwassenen verklaren de oorlog. Maar de kinderen vechten en sterven.

Kinderen in de oorlog. Onschuldig en kansloos. Situaties als nu in Ghouta zijn mensonterend.

We staan erbij en kijken ernaar.

Maar ik niet meer. Ik (39) ga voor het eerst een sprint triathlon doen. Voor mij ook nieuw en wil me op deze weg inzetten voor de oorlogskinderen en zoveel mogelijk geld inzamelen voor Save the Children. Save the Children probeert elk kind een eerlijke kans te geven en ze te beschermen tegen onrecht en gevaar.

Hoop dat het een succes wordt en ga er hard voor trainen. Alle donaties zijn ontzettend welkom en een extra motivatie!

Bedankt alvast voor de steun.

Groet,

Selco

5
18/07/2018
21:11

Channa

View all
  View all
13/07/2018 | 14:48

Doel bereikt!

Dinsdagavond 10 juli was het zover. Onze eerste sprinttriathlon.In 10 weken klaargestoomd om dit tot een goed einde te brengen.  Na een dagje vol zenuwen heeft de hele groep laten zien wat voor groei we hebben doorgemaakt. Stuk voor stuk een fantastische prestatie geleverd. Het was mooi, een prachtige ervaring en een opmaat voor meer. Ik heb ontzettend genoten van de avond en van de afgelopen 10 weken. Ik ben ook ontzettend trots op het gedoneerde bedrag. Ik hoop dat we met zijn allen een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan een betere wereld voor iedereen. Ik wil trainers, begeleiders, donateurs en iedereen die deze actie heeft gesteund ontzettend bedanken! Groet, Selco

Save the Children believes every child deserves a future. Around the world, we give children a healthy start in life, the opportunity to learn and protection from harm. We do whatever it takes for children – every day and in times of crisis – transforming their lives and the future we share.