Halve Marathon Amsterdam 21-10-2018 voor Save the Children

Dit is de actie van Vicky Stor
van totaal € 400 (157%)

Lieve lieve,

Morgen ga ik de halve marathon van Amsterdam lopen en de dag erna ben ik jarig. Dit lijkt mij een goede gelegenheid, met alle pure ellende in de wereld, om voor Save the Children te lopen en een mooi bedrag voor hen op te halen.

Kinderen zijn de toekomst en ik geloof dat als zij, die compleet onterecht en ongevraagd in nood situaties zitten, betere opvang en mooiere toekomstperspectieven krijgen, de wereld er misschien ook voor hen wat mooier uit zal zien. Save the Children biedt hulp aan kinderen door middel van gezondheidszorg, onderwijs en bescherming.

Via de onderstaande link kan je een mooi bedrag geven en een bijdrage leveren aan deze toekomst. Ik wens dit jaar geen andere cadeaus voor m'n verjaardag maar hoop dat je me wilt helpen mijn doel te bereiken 

Ik snap dat jullie denken ‘eerst zien dan geloven’ dus ik zal als ik hem heb uitgelopen dit nog een keer delen ;).

Heel veel liefs Vick! 🌻

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 13 27-10-2018 | 21:21
€ 15 26-10-2018 | 10:55
€ 25 26-10-2018 | 10:18
€ 7 24-10-2018 | 09:02
€ 15 23-10-2018 | 07:51
Bekijk alle

Mijn persoonlijke motivatie voor het steunen van Save the Children

20-10-2018 | 10:47 Lieve lieve, Morgen ga ik de halve marathon van Amsterdam lopen en de dag erna ben ik jarig. Dit lijkt mij een goede gelegenheid, met alle pure ellende in de wereld, om voor Save the Children te lopen en een mooi bedrag voor hen op te halen. Kinderen zijn de toekomst en ik geloof dat als zij, die compleet onterecht en ongevraagd in nood situaties zitten, betere opvang en mooiere toekomstperspectieven krijgen, de wereld er misschien ook voor hen wat mooier uit zal zien. Save the Children biedt hulp aan kinderen door middel van gezondheidszorg, onderwijs en bescherming. Via de onderstaande link kan je een mooi bedrag geven en een bijdrage leveren aan deze toekomst. Ik wens dit jaar geen andere cadeaus voor m'n verjaardag maar hoop dat je me wilt helpen mijn doel te bereiken  Ik snap dat jullie denken ‘eerst zien dan geloven’ dus ik zal als ik hem heb uitgelopen dit nog een keer delen ;). Heel veel liefs Vick! 🌻
Lees meer