Vicky Stor

Halve Marathon Amsterdam 21-10-2018 voor Save the Children

Lieve lieve,

Morgen ga ik de halve marathon van Amsterdam lopen en de dag erna ben ik jarig. Dit lijkt mij een goede gelegenheid, met alle pure ellende in de wereld, om voor Save the Children te lopen en een mooi bedrag voor hen op te halen.

Kinderen zijn de toekomst en ik geloof dat als zij, die compleet onterecht en ongevraagd in nood situaties zitten, betere opvang en mooiere toekomstperspectieven krijgen, de wereld er misschien ook voor hen wat mooier uit zal zien. Save the Children biedt hulp aan kinderen door middel van gezondheidszorg, onderwijs en bescherming.

Via de onderstaande link kan je een mooi bedrag geven en een bijdrage leveren aan deze toekomst. Ik wens dit jaar geen andere cadeaus voor m'n verjaardag maar hoop dat je me wilt helpen mijn doel te bereiken 

Ik snap dat jullie denken ‘eerst zien dan geloven’ dus ik zal als ik hem heb uitgelopen dit nog een keer delen ;).

Heel veel liefs Vick! 🌻

13
27/10/2018
21:21

Willemijn

View all
  View all
20/10/2018 | 10:47

Mijn persoonlijke motivatie voor het steunen van Save the Children

Lieve lieve, Morgen ga ik de halve marathon van Amsterdam lopen en de dag erna ben ik jarig. Dit lijkt mij een goede gelegenheid, met alle pure ellende in de wereld, om voor Save the Children te lopen en een mooi bedrag voor hen op te halen. Kinderen zijn de toekomst en ik geloof dat als zij, die compleet onterecht en ongevraagd in nood situaties zitten, betere opvang en mooiere toekomstperspectieven krijgen, de wereld er misschien ook voor hen wat mooier uit zal zien. Save the Children biedt hulp aan kinderen door middel van gezondheidszorg, onderwijs en bescherming. Via de onderstaande link kan je een mooi bedrag geven en een bijdrage leveren aan deze toekomst. Ik wens dit jaar geen andere cadeaus voor m'n verjaardag maar hoop dat je me wilt helpen mijn doel te bereiken  Ik snap dat jullie denken ‘eerst zien dan geloven’ dus ik zal als ik hem heb uitgelopen dit nog een keer delen ;). Heel veel liefs Vick! 🌻

Save the Children believes every child deserves a future. Around the world, we give children a healthy start in life, the opportunity to learn and protection from harm. We do whatever it takes for children – every day and in times of crisis – transforming their lives and the future we share.