zorgboerderij Care for You Yvonne Wemmenhove

Help 'Care for You' geld op te halen voor Save the Children

( Member of team: Care for the Children )

In 2020, bestaat onze zorgboerderij 10 jaar. Wij zagen op de televisie een oproep om mee te doen aan Save the Children. Het verschil tussen,ons dak en ons bed waarin we slapen,in vergelijk met die van de kinderen daar is heel groot en daar willen we graag met elkaar een steentje aan bij dragen om dat beter te laten worden.We willen allerlei acties gaan bedenken en organiseren om geld op te halen en dan is de opbrengst voor Save the Children.

De eerste actie start nu dichtbij onze eigen woonomgeving namelijk bij onze familie's,vrieden en kennnisen lege statiegeld flessen ophalen. 

5
24/01/2019
16:07

Marijke

View all
  View all
02/02/2019 | 22:41

trots op de inzet van onze kanjers

26-01-2019 Vandaag zijn Aymane en Thijmen met de skelter op stap gegaan in de Heulenslag, om lege flessen op te halen voor ons gekozen goede doel Save the Children. Wat een euforie was dat, als je niets verwacht en met heel veel flessen en zelfs geld terug mag keren....een topdagje. Bedankt buren voor jullie vertrouwen in onze jongens, onze toppertjes. De teller staat na 1 week al op € 39.75 Wilt u mee doen? Laat het ons weten als we ook bij u ook lege flessen op mogen halen in Bleskensgraaf of Oud Alblas 06-38300773   30-01-2019 Vandaag alle gekregen statiegeld flessen ingeleverd.....zo leuk om te zien hoe lege flessen echt geld worden                4 euro en 85 cent 02-02-2019 Daar gaan ze hoor, de kanjers, op eigen kracht en gemotiveerd, weer en wind trotserend op zoek naar lege flessen en kopers voor de sleutelhangers van Thijmen...en dat allemaal voor andere kinderen die het minder goed hebben dan wij. In groepjes van twee. Met koude rode neuzen en handen trots teruggekeerd met in totaal 10 verkochte sleutelhangers 3 tassen vol flessen met een waarde van € 29.85 .Trots op alle 4...jammer dat opa er niet meer is hij had het vast verdubbeld....

Save the Children believes every child deserves a future. Around the world, we give children a healthy start in life, the opportunity to learn and protection from harm. We do whatever it takes for children – every day and in times of crisis – transforming their lives and the future we share.