Open-Up!|Fun-Kidz

Open-Up!|Fun-Kidz weg-geef-thuis

Meer informatie

De kinderen van de sport en cultuur BSO Open-Up!|Fun-kidz maken allemaal een weg-geef-thuis. Een ruimte die ze een ander kind gunnen. De weg-geef-huisjes worden 26 januari geveild en de opbrengst willen wij doneren aan Save the Children.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Save the Children vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer. Wij zijn Save the Children. Wij redden kinderen. Help je mee?