Rotterdam Marathon 2019 runners

Rotterdam Marathon 2019 Save the Children Team

Je kunt je "gewoon" inschrijven voor een marathon en lekker lopen voor jezelf of het publiek. Mooi, EN respect, echt waar. MAAR waarom niet ook proberen een mooi bedrag op te halen voor een goed doel dat zich inzet voor kids in ultra vijandige en gevaarlijke omstandigheden? Dat is toch NOG stoerder...?

Ren de Rotterdam Marathon 2019 dus niet alleen voor jezelf of het publiek. Ren OOK voor de kids die geen loopschoenen kunnen betalen. Die op straat slapen, niet weten waar hun ouders zijn, die hun verjaardagen niet vieren. 42 km is best pittig, maar na de finishlijn is het voorbij. Maar die arme kids, die hebben het pas echt zwaar. En ongetraind voor wat ze meemaken. En hun finishlijn? ...daar kun jij aan bijdragen. En lopen voor een goed doel geeft je net die extra push als je er even doorheen zit tijdens trainen of de race. Gaaf dat je meedoet!

Jeroen van Kessel, Niels Govers, Jonas Wintermans

5
01/03/2022
10:50

Freek

View all

Save the Children believes every child deserves a future. Around the world, we give children a healthy start in life, the opportunity to learn and protection from harm. We do whatever it takes for children – every day and in times of crisis – transforming their lives and the future we share.